fritz hansen dråbenTine, Cathrine, Frede og Katrine med “Dråben” hos Fritz Hansen.

Som I nok har luret, går jeg både op i mode og interiør og elsker at rykke rundt og lave om i vores lille hybel. Når det kommer til boligindretning, er jeg vild med at mikse alt fra gamle loppefund og IKEA ting til arvestykker og lækkert dansk design. Jeg har altid været fascineret af de danske møbelklassikere designet af blandt andet Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Hans Wegner, da de alle har formået at designe nogle tidsløse møbler, som aldrig rigtig går af mode og som nærmest passer ind i alle hjem.

For et par måneder siden solgte vi både vores “Eames” spisebordsstole og vores træspisebord og har været på udkig efter noget nyt siden da. Derfor var jeg yderst begejstret, da jeg for nyligt hørte, at Fritz Hansen ville relancere Arne Jacobsens “Dråben“. Den har været umulig at opstøve, da den oprindeligt var designet eksklusivt til SAS Royal Hotel i 1958 sammen med “Ægget” og “Svanen” i et meget begrænset antal.

Man skulle næsten tro, at Fritz Hansen havde læst mine tanker, da jeg for nyligt modtog en mail med et tilbud om at låne fire styks. Hvor heldig har man lov at være? :) Det kom v-i-r-k-e-l-i-g som kaldet. Nu mangler vi bare et nyt spisebord og det kan ikke gå hurtigt nok med at finde et, for lad os bare sige det sådan – jeg er rimelig træt af at spise i sofaen, haha! Jeg glæder mig til at vise Jer stolene. Kan I gætte hvilken farve vi valgte?

Dråben kan købes HER i 6 lækre farver, hvis de skulle have interesse. God aften, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have always been fascinated by the Danish furniture classics designed by among others Arne Jacobsen, Poul Kjærholm and Hans Wegner, since they all have managed to design some timeless pieces that never really goes out of fashion and almost fits into any home. Therefore it came as a great surprise that Fritz Hansen has just relaunched the “Drop” by Arne Jacobsen. I’ve had the fortune to borrow four of them and I can’t wait to show them to you. Can you guess which colour we went for?