gentofte loppemarkedMeget impulsivt har Christoffer og jeg besluttet at holde loppemarked i morgen, da vi jo ikke kom afsted sidst på grund af massiv heldagsregn. Jeg har SÅ meget jeg skal sælge, så jeg håber, at nogle af jer har lyst til at kigge forbi og give mit tøj nye hjem. Jeg har ret mange gode ting, hvis jeg selv skal sige det, haha. Det er på Gentofte Loppemarked klods op ad Charlottenlund station fra kl. 8-14. Det er mit yndlings loppemarked og man kan virkelig gøre nogle fund. Det er blandt andet her jeg har fundet denne kjole, denne jakke og disse sager. Ses vi? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christoffer and I are selling out at a local flea market called “Gentofte Loppemarked“ tomorrow. It’s starts at 8am and closes at 2pm and is placed right next to Charlottenlund Station. I hope to see some of you there tomorrow! :)