stoleJeg var SÅ tæt på at købe disse stole! Er de ikke mega seje? Desværre var de også lidt pricey og jeg synes ikke rigtig, at jeg kunne forsvare købet, når jeg lige har lånt mig til fire fine “blond hårEn sød læser fra Polen, som jeg mødte på loppemarkedet. Det var hyggeligt at hilse på dig! :)ruhåret gravhundloppemarkedfar og migMin søde farmand kom og besøgte os på loppemarkedet. ♥loppemarked københavngentofte loppemarkedflaskerloppemarked charlottenlundDet var en sindssyg hyggelig søndag på Gentofte Loppemarked og salget gik over al forventning. Jeg var rigtig glad for, at flere af Jer kom og sagde hej. Jeg bliver lige overrasket hver gang, selvom det efterhånden sker ret ofte, haha.. Det er så hyggeligt at møde Jer, der følger med derude bag skærmene. ♥ Nu vil jeg hoppe i seng – jeg er simpelthen så smadret! Har kun sover 10 timer i alt denne weekend pga. fest og loppemarked.  Nighty night, sweethearts.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It was such a cosy day at the flea market today and we almost sold everything we had brought with us. I’m very glad that some of you stopped by and said hi! ♥ It means a lot to me and I always get quite surprised even though it happens very often, haha… Now I’ll go to bed. I’m SO tired. Nitghy night, sweethearts.