black dress

Jeg har som sagt stylet nogle forskellige looks med lækre smykker fra ByBiehl. Sidste gang var der fokus på “work wear” (HER). Denne gang har jeg stylet “den lille sorte”. Den lille sorte, eller cocktailkjolen om man vil, kan have mange forskellige former og længder, men fælles for alle er, at de er simple og kan bruges til enhver festlig lejlighed.

cocktail look1

Når det kommer til modeklassikere, er der intet der slår den lille sorte. Den klæder næsten alle, er yderst alsidig og tidløs og bør være at finde i enhver kvindes garderobe. Den kan nemt peppes op eller ned afhængigt af valg af accessories og i de fleste tilfælde kan man bruge smykker til at ændre stil og formalitets niveau på kjolen.

cocktail look 1bybiehl armbånd

Brug gerne få, men store smykker til din cocktailkjole. Fordi kjolen er så enkel i sig selv, kan den bære nogle bemærkelsesværdige smykker, som nemt pepper looket op og skaber blikfang. En simpel sort kjole kan sagtens bære en chunky cocktail ring eller et par glimtende øreringe.

cocktail ringbybiehl smykker

Jeg håber I kunne lide stylingen af smykkerne. :) I kan finde dem alle HER, hvis det skulle have interesse. Hvilken type smykker bruger I selv til jeres “lille sorte”? Og hvilke andre accessories plejer I at tilsætte?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Sponsored by ByBiehl