eyelash extension

Jeg er blevet totalt afhængig af eyelash extensions! Det er virkelig skønt at være fri for at bruge mascara og det er så meget nemmere om morgenen. Jeg er begyndt at gå fast hos Sofie, der har klinikken Shjé på Østerbro. Hun er virkelig dygtig og har den hyggeligste lille klinik med afslappende musik og lune tæpper.

Første gang jeg fik lavet det, holdt det i over 4 uger, før vipperne for alvor begyndte at falde af, selvom de kun er beregnede til at holde i 2-3 uger. Jeg lod dem faktisk sidde i nærmest to måneder, før jeg fik dem fyldt op igen, da jeg ikke kunne få det til at passe ind i kalenderen i forhold til rejser osv. Selv efter de to måneder sad der stadig 10-15 vipper tilbage på hvert øje. Det så dog en smule skaldet ud til sidst, haha! Jeg vil anbefale, at man får dem fyldt op efter 2-4 uger, afhængigt af hvor godt man passer på dem.

Det er nu 2 uger siden, at jeg sidst fik lavet en opfyldning af vipperne. De ser stadig fine ud, men tror nu alligevel, at jeg bestiller en tid inden for nærmeste fremtid, så de ikke når at falde helt af, inden jeg skal have sat nye på igen. Er der andre end mig der er blevet afhængige? :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve become totally addicted to eyelash extensions! It’s so nice not to worry about mascara and it’s so much easier in the morning. I always get my lashes done at the clinic Shjé in Copenhagen and I’m very pleased with the result. Have any of you guys become addicted to eyelash extensions too?