everyday chic2

Som tidligere nævnt har jeg i samarbejde med ByBiehl stylet en række outfits med forskellige smykketemaer. Der har været fokus på både “work wear” HER og “the little black dress” HER. Denne gang er temaet “everyday chic”. Når jeg skriver “everyday chic”, så mener jeg den type outfit, man har på, når man f.eks. skal på café med veninderne.

everyday chic1

Jeg har her sammensat smykker i sterlingsølv, som giver et råt udtryk til outfittet. Smykkerne komplimenterer samtidig sølvkæden på tasken og lynlåsen på læderjakken. Det er i det hele taget en god idé, at vælge smykker ud fra metallerne i ens tøj såsom lynlåse eller knapper, da det giver et lækkert helhedsindtryk og får looket til at se mere fuldendt ud.

bybiehl armbånd leddd

“Forget me not” bangles (HERE), silver bracelet (HERE) with “pods” (HERE), miniature rings (HERE) and sparkle ring (HERE).

mode

earrings

Brug gerne et par store øreringe, når du har løsthængende hår, så øreringene ikke “forsvinder” i håret. Her bærer jeg “Forget me not loop earrings”. Find dem HER.

modeblogger

Adlinks: jewelry/Bybiehl HERE, shirt/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), shorts/Zara (similar HERE), bag/Chanel, sunnies/Céline HERE

Jeg håber, I kunne lade Jer inspirere lidt af stylingen af smykkerne. I kan finde alt fra ByBiehl HER. Hvilke smykker foretrækker I at bruge til hverdag, når I skal ud med veninderne? :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Sponsored by Bybiehl