diy hairelastics

Jeg har længe haft et godt øje til de populære hårelastikker og såkaldte “wrist bands”. Samtidig har jeg været for nærig til at give op mod 100 kr. for en pakke. Jeg tænkte, at det måtte være muligt at lave selv og efter et hurtigt besøg hos Handler her til eftermiddag, er jeg nu fem styks rigere.

Jeg købte bare noget elastikbånd i nogle fine farver (30cm af hver farve) og slog en knude på enderne. Jeg måtte af med den nette sum af 28 kroner. De har elastikbånd hos de fleste stofbutikker. Bare et lille tirsdagstip. :) Kan I have en dejlig aften, allesammen!

hair tie diy

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve had a crush on the popular hair ties and wrist bands for a long time now. But at the same time, I thought that they were a bit overpriced. This afternoon I stopped by a textile shop and bought some colourful elastics and in 1-2-3 I had made my own hair ties. They were super easy and very cheap to create. Have a great evening, everyone.