rullekrave

Adlinks: skirt/HERE, sweater/HERE, shoes/HERE, perfume/HERE, jewelry/HERE

Tak for alle jeres gode forslag i går til fremtidige blogindlæg. De er alle skrevet ned i en lille bog og jeg vil prøve at nå at lave så mange som muligt i løbet af min 30 dages udfordring #90postsin30days.  Vi starter ud med dagens drømmeoutfit. Jeg klikkede faktisk skoene hjem i går. Håber de lever op til forventningerne. Jeg har nemlig hørt, at de skulle være små i størrelsen. God dag, piger ♥

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Thanks for all your feedback yesterday regarding future blog posts. I’ve written them down and I will try to do as many as possible during my 30 days challenge #90postsin30days. Here is today’s dream outfit to begin with. I actually bought the shoes online yesterday and I’m really looking forward to get them! Love the pointy toe and croc texture. Have a lovely day, girls ♥