gestuz sweaterjane kønig v-ringisabel marant bomber jacketmodeblogfashionblog denmarkAdlinks: bomber/Isabel Marant (loving THIS too), sweater/Gestuz HERE, shorts/Zara (similar HERE), bag/Céline, shoes/Asos (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE

Hvor har vejret bare været lunt og sommeragtigt i dag! Virkelig skønt! Det er svært at forstå, at vi er halvvejs inde i september. Her er et outfit fra forleden iført bomberjakke, strik og denim shorts. Jeg vil hoppe tidligt i seng i dag for en gang skyld, da jeg stort set ikke har sovet de sidste par nætter pga. arbejde. Ses i morgen, babes! Sleep tight.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The weather in Denmark is great these days! It’s difficult to understand, that Winter is coming soon. Here are a few pics from an outfit I wore a couple of days ago wearing a bomber jacket, sweater and denim shorts. I think I’ll go to bed early today. See you tomorrow, babes! Sleep tight!