braids

Goodmorgen piger! Jeg er blevet vild med fletninger på det sidste! – Specielt de lidt løse og rodede af slagsen og den såkaldte “waterfall braid”, som jeg tidligere har lavet en video guide til HER. Nu vil jeg smutte ud og mødes med finske Hanna bag bloggen Strictly Style, som er I Danmark i dag. Glæder mig meget til at se hende, for jeg har ikke set hende, siden vi lavede Yves Rocher kampagne (HER) i 2011. Håber også at I får en skøn dag.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls! I’ve become a huge fan of braids – especially the messy ones and the “waterfall braid” which I’ve showed you how to create earlier HERE. Now I’m gonna meet up with Hanna from Strictly Style, as she’s in Copenhagen today, yaay! I haven’t seen her since we did an Yves Rocher campaign (HERE) in 2011. :)

Photo credit: Pinterest