flat mangoflats mango pointy

Jeg har nu modtaget skoene fra Mango, som jeg bloggede om HER. De er super fine i kvaliteten og jeg elsker de spidse snuder! :) Jeg havde fået at vide af flere bekendte, at de var lidt små i størrelsen, så jeg bestilte dem en størrelse større end normalt. De er dog lige det største, men en str. 38 havde nok være lige lille nok, når de er så spidse. Hvad synes I om spidse snuder generelt? Jeg tror lidt man enten hader eller elsker dem. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have now received the shoes from Mango that I blogged about earlier HERE. The quality seems really nice and I love the pointy toes! :) I was told that they run a bit small, so I ordered them one size bigger than what I normally use. They are a little too big, but I think that a size 38 would have been too small. What do you guys think of pointy toes in general? I think that you either hate or love them. :)