dungaree-overalls-modeblog-fashion-bloglæderjakke-tylskørt-greasestreetstyleSkærmbillede 2014-09-20 kl. 21.27.36blondekjoleHM-dress-stella-mccartney-ripoff1Untitled-4rodebjer-agave-kjolemodebloggersort kjoleasos kjolesommeroutfit-sommertøj-modeblog-mode-tøj-nettet-onlineshopping-nederdel-ootdsolnedgang-sunsetsmækbukser-overalls

Her er et lille overblik over nogen af sommerens mange outfitbilleder. Noget af det sjove ved at have en blog er, at man altid kan kigge tilbage i arkiverne og se hvad man tidligere har lavet, hvor man har været, hvad man har haft på, osv. Det er jo en form for en online dagbog og jeg er meget taknemmelig for, at have Jer søde læsere at dele det hele med. God aften, allesammen. <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here is a small overview of some of my Summer outfits. One of the good things about having a blog is that you can always look back and see what you previously have been doing, where you have been, what you have been wearing, etc. It’s some kind of an online diary and I’m so thankful to have all of you lovely readers to share it with. <3