leather skirttrex chiclædernederdelplimsollssunglasses stella mccartneyAdlinks: turtleneck sweater/Asos HERE, jacket/Estradeur HERE, leather skirt/Mango HERE, clutch/Miss Selfridge HERE, plimsolls/Asos HERE

Outfittet i dag har været yderst komfortabelt – perfekt til en afslappet søndag som har stået på børnefødselsdag hos min søde nevø i Nordsjælland. Jeg er fuldstændig bombet af alt det kage, slik og boller der blev serveret, haha.. Men lækkert var det. Nu står den på film i flimmeren og hyggetøj. Ses i morgen, babes!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

My outfit today was pretty comfy – perfect for a casual Sunday with my family. As mentioned we have been celebrating my nephew’s birthday and I’m totally blowded due to all of the cake and buns I’ve been eating, haha.. But it was damn good. :) See you tomorrow, babes!