cashmere frakke

Adlinks: coat/Joseph HERE, jeans/2nd Day HERE, shoes/Lacoste HERE, shirt/Mango HERE, earring/Jane Kønig HERE, bag/my design for Markberg HERE

Jeg ville bestemt ikke have noget i mod at hoppe i dette super simple og yderst casual outfit på denne kølige efterårsdag. Jeg er vild med jakken, som jeg faldt over på bloggen October Nine. Den er faktisk beregnet til, at også gravide kan bruge den. :) Ikke at jeg går med sådan nogle tanker endnu. Jeg synes bare, at den er ekstremt pæn. :) God dag, piger.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I definitely wouldn’t mind wearing this super simple and casual outfit on this cold Autumn day. I’m crazy about the jacket which I stumbled about at October Nine. It is actually designed so it also fits pregnant women. Not that I’m thinking of getting a child yet. I just think it’s extremely nice. :) Have a lovely day, ladies.