modeblog, fashion blog, whistles læderjakkeskindjakke læderjakke bikercéline phantompartisaner bluseAdlinks: leather jacket/Whistles HERE, shirt/Notice HERE, pants/Zara HERE, boots/Asos (similar HERE), bag/Céline, sunglasses/Céline HERE

Her er et outfit fra forleden iført printet bluse, læderjakke og løse bukser. Det er da helt utroligt så koldt det pludselig er blevet. I går kunne man sagtens have bare ben og i dag har man lyst til at hoppe i vinterfrakken. Eller er det bare mig? Nu står den på frysepizza og derefter en tur i biffen. :) God aften, babes!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here is an outfit from the other day wearing a printed shirt, a leather jacket and loose pants. The weather suddenly feels like Autumn. Yesterday you could easily wear a skirt with no pantyhose and today you just feel like wrapping up in your Winter coat. Have a great evening, girls!