pinkcoat@2xlacostepinkcoatasos@2xcelinesunglasses@2x

Adlinks: coat/Asos HERE, jeans/Asos (similar HERE), sneakers/Lacoste HERE, bag/Chanel, sunnies/Céline HERE

Christoffer og jeg gik en tur ned på Østerbrogade i dag for at se den nye Iphone. Jeg trænger virkelig til en ny telefon, men jeg kan ikke beslutte mig for, om det skal være den store eller den lille version af Iphone6. Den store er virkelig stor, men jeg kan også godt lide, at man kan se hvad man laver. :) Nå, nok om telefoner… Jeg var iført lyserød frakke, slidte boyfriend jeans og nye hvide sneakers. Kan I have en god weekend allesammen <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few snapshots of today’s outfit. I was wearing a pink coat, ripped boyfriend jeans and my new white sneakers. Very casual and comfy. Have a great weekend, ladies! <3