ganni-frakke@2xganni jakke frakke@2xlacoste-sneakers@2xtermojakke ganni@2x

Adlinks: coat/Ganni HERE, cashmere sweater/Asos HERE, jeans/Pepe Jeans HERE, shoes/Lacoste HERE, scarf/FWSS (similar HERE)

Ud fra mit outfit at dømme, skulle man tro, at det var søndag i går. Det er ikke ligefrem et af mine mest inspirerende outfits, men det var yderst behageligt og meget afslappet. Jeg kan i øvrigt varmt anbefale cashmeretrøjen, som jeg også bloggede om HER. Den er virkelig blød og lækker og perfekt til de kølige efterårsdage. Hav en god tirsdag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

My outfit was pretty comfy and a bit uninspiring yesterday, haha… It almost looks like it’s Sunday. :) But sometimes it just feels right to put on some sneakers and a pair of jeans. Btw – I can highly recommend the cashmere sweater which I also wrote about HERE. It’s solo soft and warm! Perfect for the cold Autumn days. Have a lovely Tuesday, girls!