lyseblå-frakke@2xjanekønig@2xlacoste@2xcoat@2xAdlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/Zara HERE, jeans/Asos (similar HERE), shoes/Lacoste HERE, “caviar” ring Trine Wilkens/HERE, pearl ring & v-ring and bracelets/Jane Kønig HERE, bag/Chanel, sunglasses/Céline HERE

Jeg har brugt eftermiddagen i selskab med Marie Louise. Vi har gået tur på Østerbro, kigget i et par butikker, lavet lækker aftensmad og set Vild Med Dans #vildungdom, haha… Jeg lokkede hende til at skyde et par billeder af dagens uniform, som bestod af mintgrøn jakke, slidte boyfriend jeans og behagelige sneakers. God weekend, babes!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have spent this afternoon in company with my lovely friend Marie Louise. We went for a walk, stopped by a few shop and made ourselves delicious dinner. I persuaded her to shoot a few pics of today’s outfit which consisted of a minty coat, ripped boyfriend jeans and comfy sneakers. Have a great weekend, babes!