modeblog@2xessie@2xslipons@2xpinkcoat@2xpink-coat@2xAdlinks: coat/Asos HERE, top/Zara HERE, jeans/my design for 2ND DAY (similar HERE), shoes/Asos HERE, jewelry/Jane Kønig HERE, “caviar” ring/Trine Wilkens HERE

Her er et par billeder af dagens kluns i Dyrehaven. Frakken er gået hen og blevet en favorit i skabet. Jeg havde den på hjem til min søster forleden og der gik ikke 20 minutter, før der også var et styks på vej med posten til hende, haha… Da hun prøvede min, stylede hun den med et læderbælte og det så virkelig cool ud. Det må jeg også gøre en dag! Nu står den på film i flimmeren og bland selv slik. Håber I nyder weekenden.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few pics of today’s outfit in the woods. The coat is one of my favorite items at the moment. I wore it they other day when I went to my sister’s place and 20 minutes after I had arrived, she had also ordered one online, haha… Hope you’re enjoying the weekend, babes!