essie pink neglelakessie-pink-happy@2x

Som I måske har luret, har jeg en ting for pink i øjeblikket (se bare HER og HER). Derfor var jeg da nødt til at eje denne nye neglelak fra Essie og jeg kunne faktisk købe den med god samvittighed, da den støtter en god sag. :) Som I måske ved, er der særligt fokus på bekæmpelsen af brystkræft i oktober måned og i den forbindelse har Essie lanceret tre fine lakker i lyserøde nuancer. Denne hedder: “Pink Happy”. Nu vil jeg smutte en tur i Dyrehaven med min søde Mutti og Christoffer og kigge på efterårsblade og rådyr. Ses senere <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

As you might have noticed, I have a thing for pink (see HERE and HERE). Therefore I had to own this new pink nail polish from Essie as well. October is the global breast cancer awareness month and in this context Essie has launched three cute pink nail polishes to support the good cause. This one is called: “Pink Happy”. See you later, girls! <3