homewear,-pyjamas@2x1. lace cami & shorts/Zara Home HERE, 2. slippers/UGG HERE, 3. dotted pyjamas/H&M HERE, 4. silk set/Alice Temperly HERE, 5. pyjamas/Altuzarra HERE, 6. pyjamas/Mango HERE

Det første jeg gør, når jeg kommer hjem om eftermiddagen er at skifte til noget blødt tøj. Jeg går nærmest aldrig i jeans, når jeg er hjemme. Christoffer kan derimod sagtens se film i jeans og skjorte og kan ikke forstå, hvorfor man skal have “hyggetøj” på, som jeg kalder det, for at have det hyggeligt, haha… Er jeg den eneste der har det sådan? Ovenfor er nogle fine natsæt, som bestemt gerne måtte bo i min garderobe… Og se lige futterne! Er de ikke cute? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The first thing I do when I come home in the afternoon is to change clothes. I hate wearing jeans when I’m at home, so I always put on some comfy clothing, haha… Above are some night sets that I definitely wouldn’t mind having in my wardrobe. And check out those slippers! Aren’t they cute? :)