Billige-rejser@2x

^^A few pics from my travels to The Philippines and Goa^^

Jeg fik for et par måneder siden anbefalet “Secret Escapes” af en god ven, da vi sad og talte om rejser. Jeg har siden modtaget deres nyhedsbrev og hver gang drømt mig lidt væk fra hverdagen, hver gang der er tikket en mail ind fra dem. Secret Escapes er nemlig en slags tilbudsside for lækre rejsemål og luksushoteller, hvor man kan gøre nogle sindssyg gode kup. De har både eksotiske rejsemål og storbyferier. I kan tilmelde jer nyhedsbrevet HER, hvis det skulle have interesse. Bare et lille tip på en grå og blæsende mandag. – Jeg er jo nok ikke den eneste, der drømmer om at rejse til varmere himmelstrøg på disse kolde efterårsdage. :) 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Have you heard about Secret Escapes? I got familiar with the site a few months ago when I had it recommended by a friend of mine. If you sign up for their newsletter HERE you will receive emails with good offers on luxury travel destinations and hotels where you can save up to 70%. Just a little tip on a grey and windy Monday.