small-living-apartment@2x

Christoffer og jeg har boet på 57 kvm i 5 år, så jeg har efterhånden fået samlet en masse boliginspiration til at indrette små hjem. I det hele taget handler det om, at lave plads til en masse opbevaring, og stadig bevare noget ledig gulvplads, så lejligheden ikke kommer til at se for fyldt ud. Jeg håber I kan finde lidt inspiration i billederne ovenfor. Find flere billeder HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Christoffer and I have been living in our 57 square meter apartment for 5 years now, so I have by time collected a lot of interior pics for inspiration. In general it’s all about arranging your apartment with as most storage as possible and still maintain some free floor space, so your apartment doesn’t look too cramped. I hope you can find some inspiration in the pics above. Find more pics HERE.

Photo credit: Pinterest