natasha-poly-vogue-paris-october-2014@2xnatashapolybaby@2xnatashapoly-baby@2xnatashapoly@2xbaby-natasha-poly-vogue@2xnatasha-poly-baby-girl@2xbaby-aleksandra@2xModels: Natasha Poly & baby Aleksandra // Photographer: Mario Testino // Stylist: Emmanuelle Alt

Jeg elsker denne modeserie fra denne måneds Vogue Paris med smukke Natasha Poly og hendes endnu smukkere datter, Aleksandra. Jeg vil bestemt ikke have noget i mod at se sådan ud, når jeg engang skal trille rundt med en barnevogn og en forhåbentlig lige så sød baby. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I love this fashion editorial from the latest issue of Vogue Paris featuring Natasha Poly and her beautiful daughter, Aleksandra. I wouldn’t mind looking like this when I some day will have a baby. :)