marrokansk-tæppe@2xfigentræ@2xryatæppe@2x

Adlink: get it HERE (larger version HERE)

Så kom tæppet fra Ellos endelig! Det har været i restordre, så jeg har ventet i 2 måneder på at modtage det. Det er faktisk lidt mørkere, end jeg havde forestillet mig, så jeg var lidt skeptisk, da jeg pakkede det ud. Men efter jeg fik rullet det ordentligt ud og lagt det ind under sofaen, synes jeg faktisk, at det er kommet til at se ganske nydeligt ud. – Og kvaliteten virker desuden rigtig god og tyk i det. Hvad synes I om det?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The rug from Ellos has finally arrived! I’ve been waiting and waiting for it to arrive as it’s been out of stock for a few months. It’s actually a bit darker, than what I expected, but after I unpacked it and put it under my sofa, I actually think it looks quite nice. What do you think of it?