beanie@2xblomstredebukser@2xclutch@2xlæderjakke@2xlacoste-sneakers@2xmodeblog@2x

Adlinks: leather jacket/Zara (similar HERE), shirt/Zara HERE, pants/Oasis HERE, clutch/Miss Selfridge HERE, sneakers/Lacoste HERE

De fleste mennesker er mest til enten sommer eller vinter, men min favorit årstid er derimod sensommer/efterår. Jeg synes det er en af de smukkeste tider på året, lyset er afdæmpet og varmt og bladene gule og røde. Det er i øvrigt også en af de årstider, som jeg finder mest interessante at klæde sig på efter, da temperaturerne tillader mange stylingsmuligheder. Her er et outfit fra forleden, som også bærer lidt præg af årstiden. God aften, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Most people either prefer Summer or Winter. If I should choose my favorite season, I would say late Summer or Autumn. I think it’s the most beautiful time of the year, the light is subdued and warm and  the leaves yellow and red. And I think it’s the best season clothing wise as the temperature gives you many styling options. Here is an outfit from the other day which also were a bit Autumn-ish. Have a great evening, girls!