vespa@2x

Jeg elsker overraskelser, så jeg var meget spændt på, hvad Christoffer havde fundet på i går, da vi havde 9-års dag. Jeg blev glædeligt overrasket, for han havde nemlig booket bord på restaurant Vespa i Store Kongensgade, som er en del af Cofoco-kæden. Ingen af os havde været der før, men vi havde længe talt om at prøve det. Det var et super hyggeligt sted og betjeningen var i top, men udover desserten var maden ikke en speciel kulinarisk oplevelse. Det overraskede mig faktisk lidt, da Jeg ellers er kæmpe fan af Cofocos andre restauranter som “The Italian”, “Scarpetta” og “Höst”. Er der nogen af jer der har været der? Hvad synes I om det? Det var dog en virkelig hyggelig aften. – Det burde man gøre noget mere.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Last night Christoffer had prepared a little surprise and took me out for dinner at a cosy restaurant i Copenhagen called “Vespa”. Unfortunately the food wasn’t as good as expected (except from the dessert). But we had a great evening and the waiters were very kind.