entre@2x

Jeg synes det er noget af en udfordring at indrette en entré. Den skal være indbydende og lækker og have plads til både sko, frakker, huer, vanter, nøgler og jeg ved ikke hvad. Her hvor vi bor nu, går man faktisk direkte ind i stuen, men når vi flytter til januar, kommer vi til at få en lille entré. Jeg går derfor og spekulerer på, hvordan man indretter sådan en bedst muligt. Er det nogle af jer der har et par gode tips til opbevaring af sko og jakker? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

In our current apartment, you walk directly into our living room, but when we move into our new apartment in January, we’re gonna have a small hallway. I’m currently searching for inspiration on how to decorate and arrange such hallway. :) I think it’s a bit of a challenge. 

Photo credit: Pinterest