filippinernemindoro

Når vejret er gråt og regnfuldt som i dag, tænker jeg tilbage på dejlige ferieminder. Her er lidt billeder fra sidste vinter, hvor jeg var på Filippinerne med min søde mor (se flere billeder HER, HER og HER). Jeg kunne godt tænke mig at tage sydpå igen til vinter, men nu må vi lige se, hvad der bliver råd til, når vi nu også skal flytte og købe nye møbler til januar. Hvor er det fedeste sted I har været uden for Europa?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

When the weather is gray and rainy as today, I like to go through holiday memories. Here are some pictures from last year when I went to The Philippines with my sweet mom. I would like to go again this Winter, but I don’t know if it’s possible yet, as we’re moving into our new apartment in January. We’ll see. :) What is you favorite destination outside Europe?