rød-frakke@2x

Coat/HERE, sweater/HERE (adlink), pumps/HERE, jeans/HERE (adlink), clutch/HERE (adlink), earrings/HERE, lipstick/HERE

Dette cool street-style billede har rumsteret i mit hovede, siden jeg så det første gang på Pinterest for et par uger siden. Jeg er vild med stylingen af den røde jakke og synes den fungerer rigtig godt tilsat afblegede boyfriend jeans og et par stiletter i slangeprint. Jeg har her prøvet at finde nogle alternativer på et rimeligt prisniveau.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m crazy about this street-style pic, that I stumbled upon on Pinterest a couple of weeks ago! I love how she has combined a bright red jacket with some bleached jeans and snake pumps! I’ve here tried to find some alternatives. Hope you like it.

Photo credit: Pinterest