frisure

Jeg har postet denne hårguide før, men da den var ret så populær for et års tid siden, så tillader jeg mig at poste den igen, da der er kommet mange nye læsere til siden da. Det er faktisk ret simpelt at lave – det eneste man behøver er en saltvandsspray, en hårbørste, en føntørrer og en hårelastik. Det er en rimelig nem og overskuelig hverdagsfrisure. :) Og bedst af alt så tager det ikke mere end 5-10 minutter at lave. En generel regel når man skal sætte hår er, at det helst ikke skal være helt nyvasket. Så er det nemlig nemmere at sætte. Hvis der er noget I ikke forstår, så kan I sikkert finde svar på det i min videoguide HER. Ellers spørger I bare.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’ve showed you this video before, but I thought you might could use some inspiration for your weekend hairdos. It’s actually quite simple to make – all you need is a salt water spray, a hairbrush, a hairdryer and a hairband. A fairly easy and simple everyday hairstyle, which is also really pretty if you ask me :) It takes no more than 5-10 minutes to make. Feel free to ask if there is anything I need to elaborate on. What do you think of it? I have made a video tutorial as well which you can find HERE.