skindbukser@2xblonde-top@2xrosemunde-blondebluse@2xblondetop@2xblondetop-rosemunde@2x

Top/Rosemunde, leather pants/Day Birger et Mikkelsen, boots/Asos, bag/Chanel, belt/Heartmade, watch/Certina

Her er lidt flere outfit billeder fra da Christoffer og jeg var ude og spise (HER). Jeg kan godt lide at mikse kontraster, hvilket kommer meget godt til udtryk her, hvor jeg har sammensat en feminin blondetop med et par rå læderbukser. I dag er uniformen knap så fashionabel. Jeg sidder pt i min gamle pyjamas, tykke sokker og morgenhår. :) God søndag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few more outfit pics from the other night when Christoffer and I went out for dinner (HERE). I like to mix up contrasts which is pretty clearly reflected in this look where I have combined a feminine lace top with a pair of raw leather pants. Have a lovely Sunday, girls!