skinny-jeans@2xfrakke@2xquiltet-jakke@2xquilted-jacket@2xcelinephantom@2xjeans@2xankle-boots@2x

Adlinks: jacket (belongs to Christoffer)/Napp Jeans (similar HERE & HERE), sweater/Zara (similar HEREHERE), jeans/my design for 2nd Day (similar HERE), boots/Asos (similar HERE), bag/Céline

Hermed et par efterårsagtige outfitbilleder fra forleden iført lag på lag, skinny jeans og ankelstøvler. I aften skal jeg med en veninde til et “wrap party” med It Works. Det er en slags bodywraps der fjerner affaldsstoffer fra kroppen. Det er fjerde gang jeg prøver det og jeg begynder faktisk at kunne se en effekt (selvom jeg lidt troede, at det var fis i en hornlygte). Jeg overvejer at lave et indlæg om det, men jeg skal lige være 100% sikker på, at det har en effekt (også på andre end mig selv), før jeg vil skrive yderligere om det. Glæder mig til at se, hvordan det virker på de andre piger i aften. :) Er der nogen af jer, der har prøvet det? Sarah Louise har også blogget en del om det, som I måske har set.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few Autumn-ish outfit pics from the other day wearing a lot of layers, skinny jeans and ankle boots. Tonight I’m going with a friend to a “wrap party” to try some new body wraps called “It Works” that are said to remove waste products from your body. It’s actually the fourth time I’m gonna try it and I’m starting to see some results. Have any of you tried it?