fashionblog@2x

Links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

I onsdags var det præcis 30 dage siden, at min lille challenge “90postsin30days” trådte i kraft (læs mere HER). Det blev til 87 indlæg i alt, så målet blev næsten nået. Da jeg går meget op i, at alle indlæg er af høj kvalitet, har det dog været lidt af en udfordring. Jeg har ikke bare villet udgive noget “fyld”, for at nå de 3 indlæg om dagen, hvilket er endt i mange sene nattetimer…

Jeg gav mig selv denne udfordring for at få et lille spark bagi og komme op på hesten igen. Personligt synes jeg, at det har sat skub i bloggen. Jeg har fået mere blod på tanden, trafikken er steget og I er blevet mere aktive i kommentarfeltet, hvilket gør det hele meget sjovere.

Der er i alt blevet udgivet 18 outfits (se dem alle HER), en masse boliginspiration (se f.eks. HER og HER), et par beautytips (HER og HER), vist skøre fraklip (HER) og små glimt fra min bolig (HER og HER), lavet DIY guides (HER og HER), besøgt designeren bag 2nd Day og taget billeder af hendes smukke hjem (HER), tippet om gratis skrifttyper (HER) og meget mere. Men jeg burde jo i virkeligheden spørge jer, hvad I har syntes om indholdet og de mange opdateringer i løbet af den sidste måneds tid?

Jeg vil fortsat gøre mig umage for at holde jer jævnligt opdaterede og levere inspiration gennem mine outfits, min hverdag og de ting jeg holder af. Tak fordi I læser med. Det betyder mere end I aner! ♥