vinterfrakke@2xjanekønig@2xchanelboybag@2xcamel coat@2xponyboots@2xturtleneck@2xchanelboy@2x

Adlinks: coat/Asos (similar HERE), sweater/Zara HERE, leather pants/Helmut Lang at Suite, bag/Chanel, boots/Zara HERE, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE, eyeglass chain/Maria Black HERE

Jeg synes dagen er fløjet afsted. Det har heller ikke ligefrem gjort det nemmere, at vi er gået på vintertid og det bliver mørkt kl. 17. Så føles dagen bare kortere. Er jeg den eneste, der har det på den måde? Jeg hader de kolde, mørke vintermåneder og kunne også sagtens undvære sne. Dagen har stået på arbejde, et mindre interview og venindehygge med Marie Louise. Håber også I har haft en dejlig dag. <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Time passes by too fast these days! And it definitely hasn’t become any better after we have changed time back to Winter time a few days ago. I hate the cold, dark season and I could easily live without snow as well. Am I the only one who feel this way? Today I’ve been working for some hours before I did a small interview with a Danish newspaper and this afternoon I met up with Marie Louise. Hope you guys have had a nice day as well! <3