bordeaux-læderbælte@2xtaljebælte@2xjanekønig@2xfrakke@2xfashionista@2xcamelcoat@2x

Adlinks: coat/Asos (similar HERE), belt/H&M HERE, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), boots/Asos (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE

Jeg købte forleden dette brede læderbælte i H&M og stylede det i dag med min camel coat og læderleggings. Jeg synes faktisk, at det fungerer ganske godt med et bredt bælte uden på en vinterfrakke som her. – Det giver lidt mere figur. :) God aften, piger! <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve just bought this burgundy leather belt in H&M and today I styled it with my camel coat and leather leggings. I actually think that it works quite well to tuck in a coat like here and to add some shape! Have a lovely evening, girls! <3