bomberjakke@2xbomber-frakke@2xceline-luggage@2xbomber jacket@2x

Adlinks: bomber jacket/Estradeur (similar HERE), T-shirt/H&M HERE, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), boots/Asos (similar HERE), bag/Céline, beanie/Asos HERE

Her er et par billeder af dagens kluns. Jeg var iført bomberjakke, læderbukser og en simpel hvid T-shirt – toppet med en skør hue. Andreas der hjalp mig med at tage billederne mente, at den mest af alt lignede noget, som man har på til begravelse, haha…

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few pics of today’s outfit. I was wearing a black bomber jacket, leather pants and a simple white T-shirt… – Topped with a crazy hat which my photographer Andreas thought looked like something you would wear for a funeral, haha…