prikkedejeans@2xprikkede-jeans-bukser@2xprikkede-bukser@2xprikkede-jeans-markberg-passionsforfashion@2xprikkede-jeans@2x

Adlinks: jacket/Notice HERE, T-shirt/H&M HERE, jeans/H&M HERE, boots/Asos (similar HERE), bag/my design for Markerg HERE, watch/Michaek Kors HERE

Jeg kunne ikke modstå fristelsen, da jeg faldt over disse fine prikkede jeans i H&M forleden. Jeg er vild med det lidt løse fit og den korte benlængde. :) I aften står den på Halloween(u)hygge med min familie og nogle venner i Birkerød. Jeg synes at Halloween er en super hyggelig tradition og det er kun fedt, at det også er kommet til Danmark. Jeg holdt engang Halloween for nogle veninder oppe på mit tørreloft. Jeg lover jer for, at det var uhyggeligt, da jeg skulle derop helt alene i buldermørke for at tænde stearinlys, inden de ankom, haha… Se billeder fra det HER. Hvad står jeres fredag aften på?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I couldn’t resist the temptation when I stumbled upon these cute dotted jeans in H&M the other day. I’m crazy about the loose fit and the short length. :) Tonight I’m gonna celebrate Halloweeen with my family and friends. What are your plans for tonight?