rosemunde blondebluse@2x

I dag er det min fødselsdag! ♥ Yaay… Elsker fødselsdage! Dagen startede med, at jeg blev vækket af Christoffer der havde disket op med lækkert morgenbord og gaver. Ellers har den bare stået på arbejde og inden længe kommer mine forældre og spiser. – Bliver hyggeligt! Jeg beklager i øvrigt det dårlige vejr. Min venindes gnavne gravhund har også fødselsdag i dag, så jeg skyder skylden på den! Haha…

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Today it’s my birthday! ♥ Yaay… I love birthdays! I woke up this morning to a very nice breakfast and presents and afterwards I have spent the day working. In a few hours my parents will stop by for dinner. Looking forward to that! :) I’m sorry about the bad weather. My friend’s grumpy dachshund also has his birthday today, so I blame it on him! Haha…