acne-raya@2xacne@2xacnecardigan@2xAdlinks: cardigan/Acne (cheaper version HERE & HERE), top/Isabel Marant pour H&M, jeans/Asos HERE, boots/Asos (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE, bag/Chanel

Godaften piger! Jeg har nærmest boet i disse jeans, siden jeg købte dem. :) Jeg er vild med pasformen, som hverken er for løs eller for stram og så synes jeg, at længden er super cool. Jeg kombinerede den med min gamle striktrøje fra Acne. Den har faktisk ligget bagerst i skabet i et godt stykke tid og jeg havde lidt glemt, at jeg havde den. Dejligt at opdage glemte skatte. Om lidt får jeg Pernille på besøg til mad og hygge. God aften til jer også! <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good evening girls! Here is an outfit from last week in my new jeans, long cardigan and glitter top. I have been wearing these jeans non-stop since I received them. They’re so comfy and I really like the fit and cropped length. I teamed it up with an old cardigan from Acne which I had totally forgot I had. Love finding old treasures in the back of my closet! In a minute Pernille is coming over for dinner. Have a great evening, girls! <3

 modeblog