magasin-holder-madam-stoltz@2xopbevaring-magasin@2xindretning@2x– My new magazine holder –

Det kan være lidt af en udfordring at finde plads til sine magasiner, hvis man, som jeg, ikke nænner at smide dem ud efter at have læst dem. :) Jeg var så heldig at få denne fine holder i fødselsdagsgave af mine svigerforældre. Den er fra Madam Stoltz – jeg kendte ikke mærket i forvejen, men har fundet ud af, at de faktisk laver super mange fine boligsager. :) Den kan købes online HER og en lignende version HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It can be a bit of a challenge to find space for your magazines, if you, like me, don’t have the heart to throw them out after reading them. :) I was so lucky to get this fine magazine holder for my birthday. It’s from Madam Stoltz – I didn’t know the brand before, but found out that they actually make lots of nice interior stuff. :) It’s available HERE and a similar version HERE.

modeblog