gave-til-kæresten,-julegave-mænd@2x

1. watch/Daniel Wellington HERE, 2. headphones/Marshall HERE, 3. boots/Pointer HERE, 4. sweatshirt/NN07 HERE (adlink), 5. gloves/Norse Projects HERE, 6. camera/Go Pro Hero HERE, 7. shaving kit/Iris Handverk HERE, 8. computer sleeve/Hampshire HERE, 9. knife/Tojiro HERE, 10. bike mount/Quad Lock HERE, 11. shirt/NN07 HERE (adlink), 12. speaker/Libratone HERE

Vi kender det allesammen. – Det er d. 20. december og man har ikke fået købt en eneste julegave. Man styrter rundt i butikkerne for desperat at finde noget at lægge under træet og i al hast glemmer man helt at nyde den hyggelige tid. Det kan være svært at finde på gaver til hele familien og jeg har derfor, i god tid, forberedt nogle julegavelister til inspiration.

Vi starter med gaverne til kæresten og jeg har derfor allieret mig med Christoffer. Vi har udvalgt nogle items i forskellige prisklasser, som tager udgangspunkt i hans egne juleønsker og ting som han allerede ejer og er rigtig glad for. For lige at fremhæve et par stykker – Christoffer går meget op i at lave mad og har allerede et par stykker af de japanske kokkeknive. De er ikke bare pæne at kigge på, men er også af super god kvalitet og desuden sindssygt skarpe. Noget af det der står højest på hans ønskeliste i år er et nyt, pænt ur og den simple, minimalistiske version fra Daniel Wellington er et godt eksempel og har tilmed en ganske fornuftig pris. Derudover ønsker han sig skjorter af en tykkere kvalitet, som denne fra NN07, da de er mere hverdagsagtige og gode i den kolde tid.

Jeg håber, at I kan bruge listen til inspiration. I er mere end velkomne til at tilføje flere ønsker i kommentarfeltet. Det er altid godt med lidt ekstra input. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

We all know the feeling. – It’s the 20th of December and you haven’t bought a single Christmas present. You desperately rush around the shops to find something to put under the tree, and totally forgets to enjoy the cosy Christmas time. It can be hard to find gifts for the whole family and I have therefore prepared some Christmas lists for inspiration.

We start with the presents for the boyfriend and I have therefore asked Christopher to help me out. We have selected some items in different price ranges, which are based on Christopher’s own Christmas wishes and things he already owns and is really happy about. I hope that I can use this list for inspiration. You are more than welcome to add more wishes in the comment field. It is always good with some extra inputs. :)

 

modeblog