tumblr-blogs@2x– Some Monday inspiration –

Så blev det mandag og arbejdet kalder. Hver mandag plejer jeg at sætte mig ned med pen og papir og kigge Pinterest og diverse Tumblr blogs igennem for inspiration til ugens kommende blogindlæg. Her er nogle af de billeder, som jeg faldt over denne morgen. Jeg håber, at I også kan lade jer inspirere af dem på denne grå mandag. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

So it’s Monday and we all have to get back to work. Every Monday I usually sit down with pen and paper and look through Pinterest and various tumblr blogs for inspiration for the upcoming week’s blog posts. Here are some of the pictures, that I stumbled upon this morning. I hope that you can get some inspiration from them as well on this grey Monday. :) 

Photo credit: Pinterest

modeblog