pænt-hyggetøj@2xguldsmykker@2xstrikket-sæt-asos@2xstrikbukser@2xAdlinks: knitted pants/Asos HERE, knitted top/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE, boots/Asos (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE

Sættet, som I fik et smugkig af i morges HER, kan bruges til flere anledninger. Da jeg skulle ud af døren i morges, hoppede jeg i et par ankelstøvler og en læderjakke (tilsat en chunky cardigan, for at kunne holde varmen – den blev dog taget af på billederne her) og så blev det pludselig mere passende til hverdag. Jeg elsker tøj som både er så behageligt, at det kan bruges derhjemme, men også kan dresses op til et hverdagslook. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This knitted suit, which you got a glimpse of this morning HERE, is suitable for many occasions. Before I left my apartment this morning, I combined it with some ankle boots and a leather jacket for an everyday look. I love clothes that both can be worn at home with some comfy slippers and for work/school. :)

 

modeblog