walk-in-closet,-garderobe,-dressing-room,-clothins-rack,-clothes-rack,-tøjstativ@2x – Some wardrobe inspiration –

Vi kan ikke komme udenom, at de fleste af os piger, er glade for tøj, sko og accessories. :) Det kan dog være en udfordring at finde ud af, hvordan man opbevarer det på bedst mulig vis, så det både ser præsentabelt ud og pladsen er veludnyttet. Her er lidt forskellige garderober til inspiration. I kan se, hvordan jeg selv opbevarer størstedelen af mit tøj HER. God aften, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

We can’t deny that most of us girls love clothes, shoes and accessories. :) It can be a challenge though, to find out how to store it in the best possible way, so that it both looks presentable and the wardrobe space is well utilized. Here are some different wardrobes for inspiration. Get a glimpse of my wardrobe HERE. Have a lovely evening, girls!

Photo credit: Pinterest

modeblog