indretning,-modeblog,-interiør,-home-styling,-velvet-sofa,-velour-sofa,-mode,-interor-design@2xAdlinks: 1. sofa/Working Hands & Love Song HERE, 2. pineapple/Pols Potte HERE, 3. rug/Ellos HERE, 4. lightbox/Bxxlght HERE, 5. linen bed sheet/Himla HERE, 6. Mirror/Hugau HERE, 7. lamp/House Doctor HERE

Nu er der under to måneder til, at vi overtager vores nye lejlighed og vi glæder os utrolig meget. Jeg har 10.000 ideer til, hvordan den skal indrettes og hvilke møbler vi skal ud og investere i. Ovenfor er nogle af de ting, som jeg går og drømmer om. Tæppet har jeg allerede, men det måtte lige med på collagen, da det virkelig er anbefalelsesværdigt! Sofaen har jeg savlet over, lige siden jeg så den i et H&M katalog for et par måneder siden, hvor den var stylet med nogle af deres boligsager. Jeg googlede og googlede og fandt frem til, at den er fra “Working Hands & Love Songs”, som umiddelbart kun forhandles i USA. Der er ikke nogle af jer, der skulle have set den et andet sted? Måske en hjemmeside, som sender indenfor Europa? Jeg kan lige se den for mig i vores nye stue! :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

In less than two months we are moving into our new apartment and we can’t wait! It’s so exciting and I have 10.000 ideas on how to decorate it and what furniture to buy. Above are some of the items that I dream about. I already have the rug, but I put it on the collage, as I can highly recommend it. Both the look of it and the quality is super nice. The sofa is just to-die-for! I have been wanting it for several months now, but I can’t figure out a way to get it to Denmark, as it is only sold in USA. Have any of you guys seen it in a store in Europe? I need to have it! :) 
modeblog