whiteshirt@2x

Nogen gange skal der ikke mere end en hvid skjorte og et par røde læber til at føle sig godt tilpas. :) Jeg har i dag lavet et indlæg klar der handler om, hvordan man kan style den hvide skjorte til både hverdag og fest. Det kommer på i morgen. Desuden vil jeg tippe jer om at kigge forbi bloggen senere. – Jeg uploader nemlig et blogindlæg med en ganske lækker giveaway, hvis jeg selv skal sige det. :) God aften, piger! <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Sometimes all you need is a white shirt and some red lips to feel comfortable. I’ve made a post ready about how to style the white shirt for both day and night. I will upload it tomorrow , so stay tuned. :) Also, you should stop by the blog later this evening, as I’m uploading a post with a very nice giveaway. Just a small tip. :) Have a lovely evening, girls!
modeblog