lamper,-lamps@2x

– Considering which lamps to buy for our new apartment –

Jeg går i øjeblikket og overvejer, hvilke lamper der kunne passe ind i vores nye lejlighed. Jeg synes faktisk, at det med lamper er temmelig svært. De skal være pæne at kigge på, men samtidig også give et rart lys i rummet. Ovenfor er nogle af de lamper, som er lagt i inspirationsmappen. Jeg er specielt vild med ananaslampen, som ville være fin i entréen, “Jielde” lampen, som kunne være cool i stuen og BXXLGHT lampen, som jeg forestiller mig kunne hænge over sengen. :) De industrielle lamper fra billede to har vi allerede, men vi er meget i tvivl, om de mon bliver for store i vores spisestue… Crossed fingers. :) Hvilke lamper er I vilde med? Kunne godt bruge lidt inspiration.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

At the moment I’m considering which lamps to buy for the new apartment. Actually, I think it’s pretty difficult to decide as they both have to look pretty and at the same time give a nice lightening. Decisions decisions. :) Above are some of the lamps that I have added to my inspiration archive. I would really like to have the BXXLGHT lamp, the pineapple lamp and the “Jielde” lamp. What lamps are you craving at the moment? I could use some inspiration. :) 

Photo credit: Pinterest

modeblog