ddheartmade-blonde-top@2xblondebluse heartmade@2xmarkberg@2x

Adlinks: camel coat/Asos (loving THIS too), lace top/Heartmade, jeans/Asos HERE, bag/my design for Markberg HERE, jewelry/Jane Kønig HERE, sunglasses/Asos HERE, boots/Asos (similar HERE)

Her er et par billeder af dagens kluns iført blondebluse, camel coat og jeans. – En klassisk kombination, som jeg aldrig rigtig bliver træt af. Blondeblusen er af nyere dato og jeg elsker den allerede. Jeg forestiller mig, at den også ville være super fin under en striktrøje, hvor blondekanten lige titter ud. :) Jeg kunne ikke finde den online, men den er købt i Pour Quoi på Østerbro. God aften, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few pics of today’s outfit wearing a lace blouse, camel coat and jeans. – A classic combination that I never get tired of. The blouse is new and I’ve already become very happy about it. The lace and pearl details in the neck really add the final touch to a casual everyday look. :) Have a great evening, girls!

modeblog