shoe-storage,-skoopbevaring@2x
– Shoe storage ideas from Pinterest

Jeg er nok ikke den eneste der synes, at det kan være svært at finde plads til sine sko! Lige i øjeblikket opbevarer jeg mine sko sådan HER (dog er kasserne flyttet over på klædeskabet), men når vi skal flytte, kunne jeg godt tænke mig at finde opbevaringsplads til nogle af dem i entréen, så de er hurtige at finde frem, når man skal ud af døren. Vi overvejer at købe skoreolerne fra Ikea og lægge en lidt bredere marmor- eller træplade ovenpå for at få en lille hylde at kunne stille lys og dimser på. :) – Den sidste del er nok mere mit ønske end Christoffers, haha… Hvordan opbevarer I jeres sko?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It really ca be a challenge to find a good solution on how to store your shoes. At the moment I store my shoes THIS WAY, but when we are moving into the new apartment, I really want to find a way to store some of them in the entrance. We are thinking of buying the shoe racks from Ikea and add a marble shelf on top to make space for candlelights and stuff. How do you store your shoes?

skohylde@2x1. Ilva/HERE, 2. Ikea/HERE, 3. Maze/HERE